رزین هایی که به صورت طبیعی و سنتزی موجود می باشند ویژگی های مختلفی دارند. در این مقاله با 12 رزین مختلف بیشتر آشنا خواهید شد:
انواع رزین:
- پلی استر رزین
- فنولیک رزین
- آلکید رزین
- پلی آمید رزین
- رزین پلی اورتان
- رزین سیلیکون
- اپوکسی رزین
- پلی اتیلن رزین
- آکریلیک رزین
- پلی استایرن رزین
- پلی پروپیلن رزین
رزین فنولیک:
رزین های فنلی نوعی رزین گرمازا هستند. آنها مقاوم ،در برابر حرارت و ضربه هستند و مقاومت بالایی در برابر خوردگی شیمیایی و نفوذ رطوبت دارند. رزین های فنلی به راحتی ساخته می شوند و برای مصارفی از جمله ، روکش های ترمز ، اجزای الکتریکی ، ورقه ها ، چسب های سیمان ، چسب های باند و قالب ها استفاده می شوند.
رزین آلکیدی:
رزین های آلکید رزین های پلی استر ترموپلاستیک هستند که در اثر حرارت دادن الکل های پلی هیدریک با اسیدهای پلی بیسیک ایجاد می شوند. آنها دارای خصوصیات الکتریکی و حرارتی عالی و مقاومت شیمیایی خوبی هستند. کم هزینه هستند و برای عایق الکتریکی ، اجزای الکترونیکی ، پرکننده های بتونه و رنگ استفاده می شوند.
رزین های پلی کربنات:
رزین های پلی کربنات ، ترموپلاستیکی هستند که به طور کلی از بیسفنول A و فسژن تولید می شوند. آنها دارای ضریب شکست بالا ، پایداری ابعادی الکتریکی و حرارتی ، مقاومت در برابر لک شدن و مقاومت در برابر فیلتراسیون هستند. عموما این مواد برای جایگزینی های فلزی ، کلاه ایمنی ، لنزها ، اجزای الکتریکی ، فیلم عکاسی و عایق ها استفاده می شوند.
با ما در رزین چی سایت خرید و فروش رزین همراه باشید
منابع مورد استفاده:
سایت خرید و فروش مواد شیمیایی پیرامون رزین
https://www.thomasnet.com/articles/plastics-rubber/types-of-resins/